AJÁNDéKOZZ KÖNYVET
Forrás:
https://www.szentgellertkiado.hu

AJÁNDéKOZZ KÖNYVET

Egy nem mindennapi papi életút
[02-19]
kép

Új, jelentősen bővített kiadásban jelentettük meg Kerényi Lajos atya önéletírását, hiszen sok minden történt az elmúlt 15 évben, az első kiadás óta.
Lajos atya e szavakkal ajánlja a kedves Olvasó figyelmébe a könyvét:
Jelmondatomat, amely egész papi hivatásom során végigkísér, Loyolai Szent Ignáctól kölcsönöztem: "Minél több lelket adj nekem, Uram". S az Úr meghallgatta a kérésemet. Mert a kommunizmus idején állandóan üldöztek a hatalom emberei, tizenöt helyre kerültem, de mindenhol rengeteg hittanosom volt, s mellettük a kórházakban a betegek tömegei, jelenleg is tíz intézményben vigasztalom őket. Az utóbbi években pedig jegyzeteket olvastam fel a rádióban, könyveim jelentek meg - így talált meghallgatásra a kérésem: "Adj nekem lelkeket, Uram!"

(keménytáblás, 264 oldal) 3800 Ft helyett most csupán 2400 Ft-ért kínáljuk!

Megrendelhető ITT

Megvásárolható:

Szeretet Könyvesbolt, 1053 Budapest, Kossuth L. u. 1.
Nyitva vagyunk hétfőtől péntekig 9-től 18 óráig
Telefon: 06/20 92 888 88 vagy 06/1 266 61 61
e-mail: a@szentgellertkiado.hu
webáruház: www.szentgellertkiado.hu

Latin-magyar Misszálé

A keresztény katolikus magán és nyilvános isteni szolgálata

A kötet összeállítója és fordítója Szunyogh Xavér Ferenc bencés hittudós. A II. vatikáni zsinat liturgikus reformja előtt hatalmas népszerűségnek örvendett ez a rendkívüli mű, mivel a nemcsak a vasárnapi és ünnepi szentmisék pontos szövege található meg benne latinul és magyarul, hanem más fontos szertartásoké is, magyarázatokkal.
Több szép példányt is kínálunk most, kötészeti kivitelezésétől függően 6500 és 8500 Ft közötti áron. Telefonon szívesen adunk felvilágosítást az egyes példányokról: 20/92 888 88.

Megrendelhető ITT