AJÁNDéKOZZ KÖNYVET
Forrás:
https://www.szentgellertkiado.hu

AJÁNDéKOZZ KÖNYVET

Jálics Ferenc atya tanácsai
[02-05]
kép

Ha az ember Istenhez való viszonyában szemlélődő magatartást tud elérni, akkor az emberekkel szemben is megértő, nyílt lesz; békét és hitet fog sugározni. Viszont Istennel is fokozatosan szemlélődő viszonyba kerül, akiben megvan az a gazdagság, hogy embertársait meg tudja érteni, és könnyen kapcsolatba tud kerülni velük.

Meg vagyok róla győződve, hogy a mai lelkipásztorkodásnak és egyáltalán az emberekkel való minden munkának legnagyobb fogyatékossága, hogy nem tudjuk egymást olyan önzetlenül meghallgatni, mint azt a minden ember iránti tiszteletünk megköveteli. Akinek nincs belső nyugalma, nem tud embereket meghallgatni. Aki saját gondolatait túlértékeli, nem tud mást úgy elfogadni, ahogy van.

Jálics atya Tanuljunk imádkozni című "imádság-tankönyvéből" és a Testvéreink hite című művéből idéztünk. E két könyv egy névtelen jótevőnktől kaptunk 10-10 új példányt (Prugg Verlag kiadás, 1978), hogy a bevételből az érdi Tanoda Otthont támogassuk. Megvásárolható Könyvesboltunkban vagy honlapunkon, a Keresztény Antikvárium kínálatában. (a két kötet együtt 1000 Ft)

Megrendelhető ITT

Megvásárolható:

Szeretet Könyvesbolt, 1053 Budapest, Kossuth L. u. 1.
Nyitva vagyunk hétfőtől péntekig 9-től 18 óráig
Telefon: 06/20 92 888 88 vagy 06/1 266 61 61
e-mail: a@szentgellertkiado.hu
webáruház: www.szentgellertkiado.hu