Forrás:
Szent Gellért Kiadó

AJÁNDÉKOZZ KÖNYVET

Az élet nagy kérdései -- a Lélek válaszai
[06-12]

Szeretnénk derűsebben élni az életünket? Szeretnénk, ha kiegyensúlyozottabb, ragyogóbb, békességesebb, nyugodtabb volna?... Gyökössy Endre lelkész-pszichológus ebben szeretne nekünk segíteni. Élet-kérdések, Lélek-válaszok együtt gondolkozhatunk az élet nagy kérdésein. A 208 oldalas könyvet júniusban nagy kedvezménnyel kínáljuk, 3200 Ft helyett 2240 Ft-ért!

Megrendelhető ITT

Megvásárolható:

Szeretet Könyvesbolt, 1053 Budapest, Kossuth L. u. 1.
Nyitva vagyunk hétfőtől péntekig 9-től 18 óráig
Telefon: 06/1 266 61 61
e-mail: a@szentgellertkiado.hu
webáruház: www.szentgellertkiado.hu

Legújabb könyveinket még mindig 25% kedvezménnyel vásárolhatja vagy rendelheti meg ITT

​Nemcsak nyaraláshoz hasznos...

hanem minden vasárnapra!
A bécsi magyar katolikus kiadó, az OMC jelentette meg a Bibliával vasárnapról vasárnapra című remek könyvet, amelyben mind a három (A, B, C) liturgikus év vasárnapi szentmiséinek szentírási olvasmányához fűz egy-egy rövid elmélkedést. Ebből a kötetből valóban egy életen át meríthetünk és elmélkedhetünk vasárnapról vasárnapra! Most pedig ajándékba adjuk mellé az Útikönyv című kötetet, amelyben pedig a római katolikus szentmise pontos szövege olvasható, szintén úgy, hogy az egész egyházi év végigkövethető belőle.
Mindkét kötet régebbi kiadás, puhatáblás, 495 és 200 old.; 2500 Ft helyett most csupán 1500 Ft. Korlátozott példányszámban megvásárolható Könyvesboltunkban vagy a webáruházban

ITT