AJÁNDéKOZZ KÖNYVET
Forrás:
https://www.szentgellertkiado.hu

AJÁNDéKOZZ KÖNYVET

Boldogok vagytok!
[10-01]
kép

A legújabb magyar boldogokkal való kapcsolatteremtésünket szeretné segíteni Brückner Ákos Előd: Boldogok vagytok! című könyve. A kötetből minden fontosat megtudhatunk arról a XX. században élt, 12 szent életű magyarról, akiket az elmúlt 30 évben avattak boldoggá. Ők mindnyájan Krisztus gondunkat viselő szeretetének ajándékai, Isten áldotta történelemformálók, a jövőnk zálogai: hét vértanú püspök vagy pap, egy szerzetes testvér, két szerzetesnő és két világban élő hitvalló. Mindegyikük élettörténete különleges; érdemes megismerkednünk velük, mert példájuk segíthet bennünket azon az úton, amely Istenhez vezet.

A Boldogok vagytok! című kötetet most 1800 Ft helyett csupán 1000 Ft-ért kínáljuk!

Megrendelhető ITT

Megvásárolható a Szeretet Könyvesboltban:
1053 Budapest, Kossuth L. u. 1.
Nyitva vagyunk hétfőtől péntekig 10-től 18 óráig
Telefon: 06/20 92 888 88 vagy 06/1 266 61 61
e-mail: a@szentgellertkiado.hu

webáruház: www.szentgellertkiado.hu

ÚJDONSÁGUNK: 30 nap gyógyulás

30 gondolat a gyógyulás útján: segítség akkor is, ha az út elején vagyunk, telve szenvedéssel és fájdalommal, és nehéz talán még reménykednünk is; de akkor is jó olvasgatni és elmélkedni a gondolatokon, ha mi már a hála szavaival fordulunk Istenünk felé, aki meggyógyított minket... - Egy gondolat a 30 közül:

Ha valóban szeretünk

Szeretni egy férfit, egy asszonyt annyi, mint egy tökéltelen lényt, egy beteget, egy gyengét, egy bűnöst szeretni. Ha valóban szereted, meggyógyíthatod, támogathatod, megmentheted. (Michel Quoist)

(kapcsos könyvecske, végig színes, 32 old., 980 Ft)

Megrendelhető ITT