Imaharmincad Kis Szent Teréz közbenjárására

​Az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.

Atyánk, Istenünk! Te magad mellé veszed gyermekeidet, akik itt a földön hűségesen szolgálnak Téged. Kis Szent Terézt, Benned való feltétel nélküli bizalma és gyermeki ráhagyatkozása azzal a reménnyel töltötte el, hogy: "...Ha a Jó Isten meghallgatja kívánságaimat, akkor az én mennyei életem tovább folytatódik a földön, a világ végezetéig. Igen, azzal fogom tölteni az örökkévalóságot, hogy jót teszek a földön."
Az ő közbenjárására bízva magam, hittel és teljes ráhagyatkozással kérlek, hallgasd meg imám.

Miatyánk...

Szeretett Jézusom, Megváltóm! Eljöttél erre a világra, szenvedtél, meghaltál és feltámadtál, hogy megismerhessük a Te igazi arcodat.
Kérünk add meg nekünk azt a kegyelmet, hogy Teréz - aki a lelkek üdvösségéért egészen neked adta életét - ma is jót tehessen a földön!
Vágyva arra, hogy az ő kis útján járva én is átadhassam magam Neked, az ő közbenjárására kérlek, hallgasd meg imám.

Üdvözlégy Mária...

Szelíd, Vigasztaló Szentlélek! Te vagy minden szeretet forrása, Te halmoztad el Terézt ingyenes kegyelmeiddel, és tökéletes készséget árasztottál ki szívében, hogy szentté válhasson. Az ő közbenjárására kérlek, sugalmazd vágyaimat, irányítsd kéréseimet, és taníts meg imádkozni szívem belső szobájában, ahol Te laksz.

Dicsőség az Atyának...

Gyermek Jézusról és a Szent Arcról nevezett Szent Teréz! Tekints beléd vetett bizalmamra, fogadd kéréseimet, és mutasd be őket a Szentháromságnak! Járj közben értem a Szűzanyánál, aki a megpróbáltatás idején mint édesanya mosolygott rád. Járj közben különösen azokért, akik többet fáradnak és szenvednek, mint én. Egyesíts engem testvéri egységben mindazokkal, akik közbenjárásodat kérik. Taníts meg türelemre, kitartásra, és szenvedéseim felajánlására. Szerezd meg ezeket a kegyelmeket, ha ez a Szentháromság akarata. Eszközöld ki számomra, hogy megerősödjem a mindennapi imádságban, és segítséget kapjak halálom óráján is, hogy eljuthassak ebből a világból az Atya végtelen békéjébe, és megismerhessem Isten gyermekeinek örökké tartó örömét.

Ámen.